joi, 9 septembrie 2010

A doua carte : "Mary Poppins se intoarce"

  
  
   Cartea începea într-o frumoasă zi în Parcul pe pe Aleea Cireşilor. În casa familiei Banks se simţea lipsa lui Mary Poppins. Doamna Banks nu făcea faţă cu cei patru copii ai săi. Ea hotărî să o trimită pe noua îngrijitoarea a copiilor, cu ei în parc. Cei patru copii, Jane, Michael, John şi Barbara se simţeau singuri fără Mary Poppins.
        Deodată, în timp ce se jucau cu zmeul, copiii văzuseră o umbră ce cobora dintr-un copac. Descoperiseră că umbra era chiar Mary Poppins care se hotărâse să se întoarcă. Toţi se bucurara să ştie că Mary Poppins se întorsese. Doamna şi domnul Banks o acceptară din nou pe Mary Poppins ca dădacă pentru copiii lor.
        În urmatorul capitol ne este prezentată guvernanta domnului Banks, o femeie foarte rea, care tine o ciocarlie intr-o cusca.
        În ziua de Miercuri, parcă toate mergeau prost. Jane nu vroia sa fie cea mai mare, Michael radea de ea, iar Mary Poppins era mereu suparata. Cand Jane picta, si parca se mai linistea, Michael ii strica neintentionat desenul, primind o lovitura din partea surorii mai mare, spargandu-se corabia lui Michael.
        Într-una din acele zile ploioase, Mary Poppins se hotărî să se ducă la un bun mecanic pentru a repara un ceas. Îi luă pe Jane şi Michael cu ea. Merseră cu autobuzul. Când ajunseră la casa ceasornicarului se întâlni cu soţia acestuia. În atelier toate păreau să stea cu capul în jos, uneltele nu era puse în ordine şi chiar mecanicul stătea cu capul pe pardoseală. Nimeni  nu ştia de ce. Aşa au stat toata ziua, şi ceasornicarul şi Mary Poppins şi copiii. Asta întâmplându-se numai în atelierul de lucru.
        Câteva luni mai târziu aparu un nou copil în familia Banks, micuţa Annabel. Ea era acum în centrul atenţiei. Şi pasările veneau s-o viziteze, iar Mary Poppins nu se despărţea de ea.
        În următorul capitol ni se înfăţişează falsa poveste a lui Robinson Ay, cel care avea datoria de a lustrui pantofii in casa familiei Banks.
        În seara în care Mary Poppins era liberă se întâmplă un lucru ciudat pentru Jane şi Michael. Ei credeau că au ajuns în Spaţiul Cosmic şi ca acolo s-au întâlnit cu Mary Poppins. La sfârşit au constatat că a fost doar un vis cu stele căzătoare.

6 comentarii:

  1. Hei, buna! A fost foarte bun!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. cel mai (de ca****)glumeam chiar ti a iesit bine



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fsdffeeeeeeewwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
      eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

      Ștergere
  3. dgasjdg asd sad as
    ada
    s
    ad
    a
    sd
    a
    sd
    ad
    a
    d
    ad
    a
    d
    a
    da
    d
    a
    dad
    ad
    ada
    dadada
    a
    d
    ad
    a
    d
    ada
    d
    ad
    d
    a

    s

    s




    ss
    s

    s
    s
    s

    s
    s






























    s


    s


    s

    s
    s

    s
    s
    s

    s

    s
    s

    ss
    s
    s

    s
    s
    s
    s

    s
    s
    s
    s
    s

    s
    s
    s

    RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog