joi, 23 septembrie 2010

A cincea carte: "Mary Poppins şi Casa de alături"


Mary Poppins şi Casa de alături

       Într-o zi doamna Banks primise o telegramă, dar îl aştepta pe domnul Banks deoarece credea că telegramele aduc numai veşti rele.
       În drum spre casă domnul Banks a observat că cineva a curăţat casa numărul optsprezece, CASA DE ALĂTURI, deoarece va veni să locuiască cineva în ea.
       Când au auzit asta, toţi cei de pe alee au început să-şi imagineze omul ce va locui acolo: tânar, slab, gras, bătrân, scund sau înalt.
       Când a ajuns acasă domnul Banks a desfăcut telegrama. După ce a citit-o s-a îngrozit pentru că Sfânta Teroare, domnişoara Andrew; se va muta la casa cu numărul optsprezece şi va locui cu Luti. Toată lumea se gândea cum este acest Luti şi încercau să şi-l imagineze.
       Când a sosi domnişoara Andrew cu Luti, toţi au aflat că Luti era un băiat luat de Sf.Teroare din Mările Nordului pentru a-l educa.
       Luti ieşea afară numai când domnişoara Andrew dormea şi se întâlnea cu Michael şi Jane.
       Într-o zi, Luti a avut o presimţire ciudată deoarece bunica lui l-a chemat. Luti a început să primească cadouri de la vecini, când aceştia au aflat că va pleca.
       Venise şi ziua în care Luti trebuia să plece. Vecinii nu erau de acord, dar în acelaşi timp erau, ca Mary să-l facă să ajungă acolo. În acelaşi timp erau miraţi căci Mary Poppins poate face asta.
       Când Luti a plecat, domnişoara Andrew era atât de înnebunită încât a acceptat să locuiască cu Boom şi să-i citească poveştile lui Binnacle.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog